Over NOTAS

Samen zorgen voor realisatie!

NOTAS is ontstaan in 2016, maar de oorsprong van dit bedrijf gaat veel verder terug namelijk naar 1998. In dat jaar is Jack Dings, eigenaar en oprichter NOTAS Bouw -Afbouw Totaal Service, voor zichzelf begonnen en is hij als ondernemer geboren. Dit is het verhaal van de man achter NOTAS.

Het begin

Na verschillende jaren onder een werkgever gewerkt, had Jack besloten om voor zichzelf te gaan beginnen als meubelmaker en zijn droom achterna te gaan. JADI ontstond en de aanvragen liepen binnen. Het bedrijf liep zo goed dat hij het kon veroorloven om iemand in dienst te nemen. Deze samenwerking verliep goed en al snel werd de schuur achter het huis te klein. Er moest een nieuwe ruimte komen. Zo gezegd zo gedaan er werd een pand gevonden op het bedrijventerrein in Belfeld. Het bedrijf bleef groeien waardoor het terrein waar het pand op stond te klein werd. Er werd weer nieuwgebouwd op een nieuw stuk grond en de zaken bleven goed gaan. Maar toen brak de crisis aan en zag het er minder rooskleurig uit.

De crisis

De crisis zorgde voor veel problemen zowel financieel als intern, dit heeft er uiteindelijk ook voor gezorgd dat JADI failliet werd verklaard. Dit was een enorme schok voor Jack, want hij zag iets wat hij al die jaren had opgebouwd in elkaar storten. Het faillissement zorgden er gelukkig niet voor dat Jack bij de pakken neer bleef zitten. Hij had allang een nieuw idee in zijn hoofd en daar kreeg hij weer nieuwe energie van!

De nieuwe start

Het nieuwe idee wat hij in zijn hoofd had: NOTAS. NOTAS staat voor “samen” Zonder afhankelijk te zijn van personeel, mensen te helpen met het realiseren van de wensen. NOTAS begeleid projecten van A tot Z. Dit doet NOTAS door samen te werken met verschillende bedrijven. Daarnaast door ook met de klant en voor de klant te denken om zo tot het beste resultaat te komen! De jarenlange ervaring en kennis zorgen ervoor dat NOTAS voor iedere situatie de juiste oplossing heeft. NOTAS heeft vertrouwen in haar partners en wij hopen natuurlijk dat u als klant ook vertrouwen heeft in ons. NOTAS slaat de handen ineen met haar klanten, zodat samen wensen worden gerealiseerd!